Съвети 

Как се пътува с класа в Европа?

Пандемията от Коронавирус все някога ще свърши. Ако не тази година, то следващата най-вероятно хората ще се сещат с насмешка и с горчив спомен за нея, а това означава свобода. Свобода на всичко – на комуникация, на събирания с приятели, на пътуване.

Светът отново ще може да се движи спокойно, без ограничение, без карантина, но не и без мисълта, че трябва да бъдем отговорни.

За запалените пътешественици невъзможността да обикалят и да търсят нови дестинации най- вероятно е било равносилно на затвор, затова отварянето е най-добре да се ознаменува с едно голямо луксозно пътуване. Което да остане в спомените и да бъде емблематично.

Туристическата платформа Luxury Discounts споделя три полезни съвета:

  1. Първа класа полет

Какво по-хубаво от пътуване първа класа? Приключението започва от летището – специално внимание, хубава храна и напитки, а защо не и личен асистент? Днес авиокомпаниите предлагат какви ли не глезотии за своите гости – от собствения си мини-апартамент до органична храна и спа процедури.

  1. Или пътешествие с частен шофьор

Какъв лукс е човек да се отпусне и да се наслаждава на пътуване в няколко страни. Но за да бъде луксозно, нека да е с личен шофьор.  Това позволява спирки в този старомоден ресторант със звезда на Мишлен, очарователни селца и специални места, до които е твърде трудно да се стигне с влак или въздушен транспорт. С автомобил пътуващият може да открие неподозирани кътчета, особено, ако шофьорът е местен и запознат с околността. 

  1. Престой в 5 звезден бутиков хотел

Защо бутиков? Защото там всеки гост е специален. В голям 5 звезден хотел гостите могат да са над 1000, което няма как да създаде лично отношение, но настаняване в малък, но кокетен и висок клас хотел е гаранция за първокласно и префектно обслужване. Това лично докосване е от изключителна важност, където сте повече от просто номер на стая, където вниманието към детайла създава запомнящо се преживяване за всеки гост. Получаваш това, за което плащаш.

Всичко останало е лично изживяване!

Последни публикации

Leave a Comment