Полезно 

Какво може да лекуваме със сок от нони?

Природната медицина от край време предлага на света различни билки и растения, които имат целебен ефект върху човешкия организъм. Именно едно подобно природно чудо бива и сокът от нони. Преди да достигне до потребителя обаче под формата на течност, всеки нони сироп е бил съвкупност от свежи плодове, които също биват изключително полезни. Каква е разликата между плодовете на растението Morinda Citrifolia и нони сокът и какво може да лекуваме с него – престои да ви разкажем в следващите изречения.

Нони растението и неговите плодове са били известни на източните народи още от преди 2 000 години. От тогава тръгва и мълвата за целебните свойства на този природен дар, която в последствие се оказва истина и днес сок от нони може да срещнете във всеки специализиран био магазин. За някои хора обаче полезната течност остава все още загадка, заради често недостъпната нони цена, на която се предлага продукта. За щастие не е задължително всеки път пазаруването да бъде неизгодно – но за това ще поговорим след малко. Сега бързаме да ви разкажем за това с какво би могъл да ви е от полза приема на нони сиропа и срещу какви болести помага. Но преди това – каква е различката между похапването на самите плодове на растението и консумацията на нони сок.

Като за начало – за плодовете се знае, че помагат при:

– депресивни състояния;
– смущения на съня;
– артроза;
– астма и алергии;
– високо кръвно налягане и т.н.

Накратко все проблеми, които се срещат при почти всеки съвременен човек. Любопитен обаче остава фактът, че нони плодовете са изключително добър приятел и при започването на всякакъв вид диета, тъй като спомагат за по-бързо сваляне на килограмите. Дали обаче сокът от нони ще има същия ефект – нека проследим.

Както ще срещнете и на много други места, ако потърсите информация за състава на продукта нони сок – той съдържа 18 аминокиселини и много витамини. Именно това е и основното, което го прави незаменим в лекуването на:

– вирусни и бактериални инфекции;
– диабет; хепатит; тумори, кисти;
– безплодие, менструални болки, запушени маточни тръби;
– артрит и ставни болки и много други;

Известно е още, че нони сокът бива освен мощен антиоксидант, още и силно болкоуспокояващо, което обяснява действието му при менструални болки, например. Притежава антибактериални и противовъзпалителни свойства, заради които се бори успешно с всякакви настинки и наченки на болести. Подобравя сексуалната функция и оказва благотворно влияние на храносмилателната система. Неговото детоксикиращо действие ще ви избави от натрупаните токсини и ще укрепи имунната ви система, като това ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате винаги във форма. Повече информация за останалите начини, по които целебният сок от нони може да ви бъде полезен ще откриете на bio-vital.net. Едно обаче е сигурно – тази целебна течност, извлечена от свежите плодове на Morinda Citrifolia, оказва ползотворно влияние на целия организъм, на всички негови органи, системи и подсистеми. А вие, гарантирано само няколко дни след началото на редовния прием на сокът – ще почувствате промяната.

Естествено не може да се каже всичко за това природно лекарство, в рамките на няколко изречения, но бихте могли да получите повече информация, както за био нони сиропа, така и за изгодната нони цена за 1000 мл. от сайта на Био СИ Витал ЕООД – фирмата разпространител или чрез телефонно обаждане на телефон: +359 883 73 33 66. Бъдете информирани.

Последни публикации

Leave a Comment