Полезно 

Има ли максимално удобни карти на България онлайн?

Ако сте се захванали да търсите карти на България, които наистина да са ви полезни и леки да ползване, то на следните редове ще намерите информация, която ще ви спести много време. В настоящата публикация ще ви запознаем с един бърз начин да направите изчисления за разстоянието от точка до точка в страната, както и да изготвяте собствени алтернативни маршрути, като за всичко това получавате подробна информация за всичко, свързано с пътуването – времетраенето, възможните маршрути, от които можете да избирате и как да стигнете до тях.

Има ли максимално удобни карти на България в Marshruti.eu онлайн? С помощта на безплатния инструмент на marshruti.eu, представляващ карта на България и съчетаващ в себе си функциите на навигационното устройство GPS, можете да откриете най-преките маршрути до всяка точка, както у нас, така и по света. Освен пътна карта, такъв начин за ориентиране включва и още няколко вида – карти на България – сателитна и географска.

Има ли максимално удобни карти на България онлайн?

Благодарение на визуализираната картина, която се появява, след посочване на търсената местност, можете да получите реална представа къде отивате, както и какъв е целият маршрут до там или през какво предстои да преминете по време на пътуването си.

Какво още предлага такъв модернизиран инструмент, който съчетава няколко карти на България в едно:
От една страна това е възможността да се въведете началната и крайна точка на пътуването, след което на картата се очертава в синьо, за да обозначи най-прекият маршрут от точка А до точка Б. Разбира се, освен градове в празните полета може също да бъде въвеждан и точен адрес от даденото населено място. След като зададете координатите на вашето пътуване ще видите и подробна информация за километрите и времето, за което ще стигнете до там със средна скорост от 100 км./ч. при междуградски маршрути и 35-40 км/ч. за градските маршрути.

Този вид карти на България онлайн са от голяма полза за ориентация и извън рамките на страната, без значение от коя до коя точка искаме да стигнем. Напълно безплатния и изключително улеснен за употреба инструмент може да се използва винаги, когато имаме нужда от съветник за посоката. Независимо колко добре се ориентираме в пространството, наличието на алтернативи винаги може да ни спести време, а и средства, нали?

Последни публикации

Leave a Comment