Полезно 

Струва ли си да изберем сглобяеми къщи, вместо да строим тухлени?

Всеки, който не разполага със собствен дом, има известни представи за това какъв би искал да бъде той, като големина, дизайн и интериор. Въпреки общоприетите вярвания, че да се построи къща отнема много усилия, които могат да се проточат с години, има и много по-бързи и освен това доста ефективни варианти. Сглобяемите къщи с метална конструкция (виж още тук), предлагат не само осъществяване на мечтата на всеки, но и на много по-ниска цена и за кратко време. Колко бързо се строи една такава къща? След получаването на разрешителното за строеж, няколко месеца са достатъчни и къщата ще бъде готова за нанасяне. Евтин дом предлага, както сглобяеми къщи, така и направата на метални халета и много други видове обекти, включително с търговска цел и дори хотели. Освен това, фирмата предлага и монолитно строителство на своите обекти.
Струва ли си да изберем сглобяеми къщи, вместо да строим тухлени?
Да разгледаме струва ли си да изберем сглобяеми къщи, вместо да строим тухлени или защо сухото строителство е предпочитано, както от крайните клиенти, така и от проектантите и изпълнителите. При сухия строеж, отсъства влага, както и етапи на съхнене на материалите, както е в останалите случаи. Това не само предпазва материалите от корозиране, но и не изисква време за преминаване от един етап към друг, което отнема и повече време. В крайна сметка финалния вид на къщата е налице само за 3-4 месеца. Голям процент от материалите в този вид строителство са топлоизолационни. Като се вземе предвид и максимално добрата изолация на самата къща и ако се добавят ефективните отоплителни и вентилационни системи, резултатът е един приятен и стабилен вътрешен климат и ниски разходи за електроенергия.

При сглобяемите къщи с метална конструкция, е налице още и отлична сеизмична устойчивост, която се дължи на метала, който е доста по-лек от бетона. Това прави сградите, изработени с метал много стабилни, отколкото тези при монолитното строителство. Вижте още за предимствата на сухото строителство на EvtinDom.eu и преценете сами.

Последни публикации

Leave a Comment