Полезно 

Зимни гуми с отлично качество на топ цени от Progumi.bg

Гумите са едни от най-важните неща, когато става въпрос за поддръжка на автомобила. Освен редовната смяна на масло, подмяна на филтри и други рутинни задължения, ние в България трябва да правим подмяна на летните гуми със зимни, защото условията през зимата са доста по-различни от тези през лятото. Всички автомобили в нашата страна трябва да са със зимни гуми до 15 ноември, са законовите изисквания за грайфера им да е с дълбочина от поне 4 мм.

И като заговорихме за зимните гуми, то определено те трябва да са с добро качество, да не са износени и ако е възможно да са с грайфер дори по-голям от 4 мм. По този начин сигурността и безопасността на пътя са по-големи.

Що се отнася до това на кой магазин за автогуми да се доверите, така, че да останете наистина доволни, то ние можем да ви отговорим, като ви предложим един, който наистина си заслужава вниманието. Става въпрос за Progumi.bg, където ще намерите марки като Viking, Diplomat, Powertrac, Radar, Goldline, Goodyear, Dunlop и др.

Ще намерите супер качествени както зимни, така и летни гуми с различни товарни и скоростни индекси, гуми с ниски нива на шум, страхотно сцепление за всякакви настилки и добро съотношение по отношение на разхода на гориво. Най-хубавото в този страхотен онлайн магазин освен голямото разнообразие, високото качество и добрите марки гуми за кола, са и повече от добрите цени, а доставката на вашата поръчка ще се осъществи супер бързо – само за 2 дни.

Общо взето в него наистина ще откриете голям избор, качествени и разнообразни продукти и автомобилни гуми за всеки един модел и марка кола. Побързайте да разгледайте предложенията им и на направите възможно най-добрият избор за вас и вашата сигурност на пътя. Определено си заслужават вниманието.

Последни публикации

Leave a Comment