Полезно 

Fototapeti24.com – онлайн каталог за фототапети

Декорацията на дома ни може да бъде разглеждана като отделна част на интериорния дизайн. Подценявана от много хора, тя е изключително важен завършек на обзавеждането. Колкото и красиво обзаведена да бъде една стая, ако стените й са „голи“ едноцветни и пусти, то самимият облик на стаята няма да бъде впечатляващ. Всеки орнамент, разбира се, е пряко свързан със самия интериор, но може да бъде и фокусен център. Въпреки всичко трябва да се спазва естетиката, за да не се получи ефекта, наречен „кич“. Декорацията придава живот и уникалност на всяко помещение. Такъв начин за разнообразяване и придаване на характер на някоя от стаите в дома ви са 3D фототапети за стена. Можете да намерите голямо разнообразие на такива в каталога на електронния магазин на кликни тук Няма значение дали търсите декорация за вече обзаведено и подредено помещение или за завършено, от което отдавна ви е писнало и омръзнало заради еднообразието. Също така не е нужно да имате огромни празни стени, тъй като се предлагат няколко размера 3D фототапети, от които да изберете.

Fototapeti24.com - онлайн каталог за фототапети

Тези иновативни фототапети са създадени с помощта на модерните технологии. Изкарват се или на специална хартия или на флис основа, която е по-добрият вариант, защото е по-издръжлива и дълготрайна от стандартната. За отпечатването се използва първокачествен HP латексов печат, който пресъздава детайлно и възможно най-реалистично изображенията на фототапета. Хартията е без никакъв блясък, леко гланцирана и е абслютно устойчива на всякакъв вид светлина. Всички продукти, които са на сайта от водещи европейски производители, които са лидери на пазара в тази област. Продукциите им са лиценцирани и сертифицирани по ISO 9001 и TUV SUD и са направени от екологично чисти и подходящи за дома материали.

Фототапетите са много икономичен вариант за освежаване от всяка една гледна точка, защото пестят време и усилия – лесен монтаж, дълготрайни са – няма да мислите за пребоядисване поне няколко години докато не ви омръзне, на достъпни цени са – започват от 65 лева и растат спрямо размера и основата им и имат бърз демонтаж без никакви следи по повърхността след това. Те са страхотен начин да подобрите атмосферата с минимални усърдие от ваша страна.

Сюжетите, измежду които можете да избирате в каталога на Фототапети 24, са толкова разнообразни, че ще ви е трудно да се спрете само на един. Общо взето всичко, за което можете да си помислите и изглежда естетически добре. Екзотични пейзажи, диви животни, абстркатни композиции, геометрични форми, градски образи, нощни панорами, нежни цветя, диви растения, острови, водопади, езера, репродукции на известни художници и всякакви други фонови изображения. Много важна подробност е подкатегорията „Детски фототапети“, която ще накара вашия малчуган да заподскача от радост, ако има любимия си герой на стената в детската стая. Производителите се грижат да задоволят всички интереси както на най-малките, така и на нас. Децата със сигурност ще се почувстват по-добре сред любимите си илюстрации на детски анимационни филмчета.

Всичко това може да разгледате подробно на www.fototapeti24.com. Доставката е безплатна, а поръчването на продукти от сайта става или онлайн, попълвайки личните си данни и координати или на телефонен номер 088 9075 230, предоставяйки серийния номер на желания от вас 3D фототапет.

Последни публикации

Leave a Comment