Маршрути Полезно 

Карта на БГ, полезни карти на България

Предстои ви пътуване до непознат район в България? Искате да научите кой е най-подходящия маршрут за вашето пътуване и колко време ще ви отнеме, за да стигнете до там? Тогава имате нужда от карта и калкулатор, които ще ви помогнат да изберете най-прекия път, който ще ви отведе до крайната ви цел.

Разгледайте Marshruti.eu – сайтът, на който ще откриете картата на България и калкулатор, с помощта на който да изчислите разстоянието между началната и крайната точка на вашето пътуване. Ето какво трябва да направите, за да изберете най-подходящия маршрут за вашето пътуване:
• отворете сайта marshruti.eu;
• въведете началната и крайната точка на вашето пътуване;
• на картата ще видите точния маршрут между двете точки, както и разстоянието между тях в километри;
• ако по време на пътуването си имате намерение да се отбиете и в други градове, можете да проверите с колко километра ще се удължи вашия маршрут и колко време ще ви отнеме това отклонение.

Имайте предвид, че времето за изминаване на разстоянието се изчислява при предварително зададени скорости – 100км/ч за междуградските маршрути и 35-40км/ч за пътуване вътре в градовете.

Регистрирайте се в сайта на marshruti.eu и винаги ще имате на разположение актуална карта на България и калкулатор, който да изчисли разстоянието, което трябва да изминете между две точки. След момента на регистрацията и плащането, получавате достъп за следващата една година, като през този период нямате ограничение в броя проверени маршрути.

Благодарение на картата и калкулатора можете да разберете кой е най-краткия маршрут до крайната цел на вашето пътуване, през кои градове трябва да минете, колко време приблизително ще ви отнеме пътуването. Когато имате тази информация, лесно можете да правите и своите планове. Регистрирайте се още сега и бъдете информирани, където и да сте.

Последни публикации

Leave a Comment