Планини 

Важен ли е изборът на дамска риза за офиса?

Повечето дами работят в динамична среда при голяма конкуренция в офиса. Понякога не само личните качества помагат да изпъкнеш пред останалите колеги. Нужни са и находчивост в подбора на дрехите за офиса и като цяло точна представа за външния вид. Налага се дамите да използват цялата си изобретателност за да изгледжат добре.Все пак старата максима как те посрещат по дрехите и те изпращат по ума важи с пълна сила. Все пак първата стъпка е да те приемат а точно затова трябва да сте добре подготвени.

Дамските ризи са скрития коз за всяка уважаваща себе си дама, работеща в офис среда. Нейния цвят и правилен подбор дали било с пола или панталон могат да отворят много врати и да помогнат за решаването на много задачи.

Широк е диапазона от комбинации на различни типове ризи за различни ситуации. Когато искате да бъдете дискретни или откровенни няма по-добър вариант от бялата дамска риза. Кройката естествено трябва да е строго класическа без допълнителни елементи или аксесоари. Това буди чуство на спокойствие и доверие у събеседника.Същото важи и за другите основни цветове – черно или по-тихи тоналности на зеленото.

Когато обаче ни чакат агресивни преговори не е лошо да покажем на отсрещната страна, че сме настроени за битка и няма да се дадем лесно. Това може да се демонстрира със вталена кройка риза за предпочитане в червено или друг ярък цвят демонстриращ активно поведение.Дрехите наистина могат да носят послание дори преди да сте започнали разговор. Съвета ни е да не кръстосвате двата похвата и да сте наясно кое кога да използвате.

Друг трик, който можете да използвате в зависимост от ситуацията е самата кройка на модела.При положение, че ползвате ризата повече за ежедневни ангажименти ползвайте по разкроени модели. По-широк ръкав или отворено деколте или друг по-свободен вариант помага за лесното придвижване и не пречи при изпълнение на ежедневните задачи. Все пак ще бъдете на крак поне осем часа и Ви е нужен комфорт.

Ако пък се чуствате в по-приповдигнато настроение и искате да го покажете на околните можете да облечете и риза на цветни мотиви. Особено подходящи са за носене през пролетта когато хората и природата се активиризират след дълга зима. Покажете и Вие вашето пролетно настроение с флорални мотиви и внесете цвят леко сивата и скучна офис обстановка.

Най-важното като заключение е – бъдете преди всичко себе си. Не подражавайте а по-скоро иновирайте в офис облеклото.Не е нужно да притежавате десетки бройки ризи за да сте актуални. Просто ги съчетавайте със обстановката и ги считайте като себе изразяване когато искате да изпъкнете или да направите изявление още преди да сте проговорили.

Последни публикации

Leave a Comment