Полезно 

Бели сервизи за хранене – изборът на всички експерти

Може да сте домакини на специална празнична вечеря за първи път. Или може би създавате голямо семейство и трябва да подготвяте трапеза с много хора. Независимо дали планирате вечеря или планирате бъдещето, ще имате нужда от сервизи за хранене. И експертите са съгласни: изберете бяло.

Интериорните дизайнери, авторите на готварски книги, специалистите по хранене и блогърите за домашен дизайн избират бели чинии заради това, че никога не излизат от мода и имат невероятна гъвкавост по отношение на всякакви стилове и идеи.

„Бялото е идеалният вариант, защото винаги изглежда свежо и е толкова лесно да го добавите или да го актуализирате, или да го запазите или да го направите ежедневно“, казва Мишел Смит Бойд, интериорен дизайнер в Атланта.

Точно както има много оттенъци на бялото, има и много различни видове бели прибори за хранене, затова експертите споделят вкусовете си и техните съвети и препоръки.

„Това, което търся повече от всичко за ежедневна употреба, е нещо здраво, което ще се слива с това, което вече притежавам“, казва Бойд. Тя казва, че трябва да мислим за бели прибори за хранене, смесени с други два елемента: неутрален керамичен съд и дървени чаши за сервиране или, ако търсим повече екстравагантност, черни кърпи и акценти в основен цвят.

Според Майкилин Смит, застъпник за „уютен минимализъм“, бялото е очевидният избор за съдомиялните машини. Може да се използва за ежедневна употреба и за вечеря, точно като дънки. „Искам опростена колекция от сервизи за хранене, които се подреждат лесно, изглеждат чудесно заедно и удовлетворят напълно нашето семейство“, казва тя.

В момента Смит пише новата си книга „Уютен минималистичен дом: Повече стил, по-малко неща“. Тя обяснява: „Домът съществува, за да служи на хората, а не обратното“.

Кейти Джейкъбс, развлекателен експерт от Нешвил, добавя: „Никога няма да излязат от мода. И точно преди празниците, белите сервизи за хранене се впишат чудесно с всички цветове и украси. Не се притеснявайте да използвате бялото на воля!“

Последни публикации

Leave a Comment